SERVEIS
SERVEI A DOMICILI

El Mercat Serraperera disposa de servei d’entrega a domicili, pots comprar en diverses parades i t’ho lliurem en un enviament únic.

Com pots demanar la teva compra?

Presencialment:
Has de realitzar les teves compres a les parades, avisant de que t’ho hem de portar a casa, deixant les teves dades: nom i cognoms, adreça i telèfon tan sols en una de les parades. Recorda que no has de pagar a les parades!

Telefònicament:
Pots trucar a les parades i demanar la teva compra, avisant de que t’ho hem de portar a casa, deixant les teves dades: nom i cognoms, adreça i telèfon tan sols en una de les parades. El pagament el realitzaràs a la recepció de la compra!

TELÈFONS DE LES PARADES

Correu electrònic: 
Has d’enviar un correu electrònic a reparto@mercatserraperera.cat amb la teva llista de compra, separada per parada. No t’has de preocupar de res més. Rebràs la teva compra al teu domicili i hauràs de fer el pagament a la recepció de la compra.

Botiga on-line:
Has d’entrar a la nostra botiga on-line https://botiga.mercatserraperera.cat/ i realitzar la teva compra. Rebràs la teva compra al teu domicili i hauràs de fer el pagament a la recepció de la compra.

ANAR A LA BOTIGA ONLINE

Quin cost te el servei a domicili?
El cost del servei a domicili gratuït.

Quin horari te el servei a domicili?
Dimarts a divendres de 10.00 a 13.00 h i de 17.00 a 19.00 h
Dissabte de 10.00 a 13.00 h

TO GOOD TO GO  

El Mercat Serreperera s’uneix al moviment contra el malbaratament alimentari.

Com funciona?

  • Entra a la app
  • Fes la teva comanda
  • Passa-ho a buscar durant el nostre horari de recollida
  • Fet!

Aconsegueix packs de menjar que no han tingut sortida durant el dia, amb tota la qualitat dels nostres productes de sempre a un preu reduït.

El Mercat Serreperera s’uneix al moviment contra el malbaratament alimentari.

Un terç del menjar que es produeix a nivell mundial acaba directament a les escombraries. Però no només es malgasta el menjar, sinó tots els recursos i processos que s’han invertit per produir-la, des de l’aigua fins al terreny i el treball desenvolupat. Quan el menjar es llença, el procés de gestió d’aquests residus té un efecte perjudicial en el medi ambient: aquesta gestió és responsable de el 8% de les emissions globals de gasos d’efecte hivernacle. Una cosa gens saludable per al nostre planeta.

Com el malbaratament d’aliments diari d’un establiment no es pot predir ens hem unit a l’app de Too Good To Go. Funciona amb el que anomenen ‘Pack Sorpresa’. Un concepte que barreja sostenibilitat i emoció, on el contingut i el volum del pack dependrà dels aliments que no s’hagin venut a l’acabar el torn de menjar. Una opció responsable i intel·ligent de menjar de mercat al mateix temps que es té cura del medi ambient.