SERVEIS

SERVEI A DOMICILI

El Mercat Serraperera disposa de servei d’entrega a domicili, pots comprar en diverses parades i t’ho lliurem en un enviament únic.

Horaris servei a domicili:
Dimarts: 9.00h – 12.00h
Dimecres a Divendres: 17.00h – 20.00h

BOTIGA ONLINE

El Mercat Serraperera també disposa de botina online. Trobaràs tots els productes del mercat i podràs comprar d’una manera senzilla. Has d’entrar a la nostra botiga on-line i realitzar la teva compra. Rebràs la teva compra al teu domicili i hauràs de fer el pagament a la recepció de la compra.

Anar a la botiga on-line

CONSIGNES

Realitza el teu encàrrec i recull-lo a la teva conveniència a les nostres consignes refrigerades del Mercat Serraperera. Tenim disponibles consignes refrigerades durant les 24 hores, cada dia de la setmana, perquè recullis les teves comandes en el moment que et sigui més còmode. El procediment és simple: al fer la teva comanda, només ens has d’indicar quins articles vols dipositar a la consigna, especificant el dia i l’hora en què vols retirar-los. Et lliurarem un codi exclusiu (número de comanda) que obrirà la consigna on guardarem els teus productes. Aquest servei no té cap cost. Per retirar la comanda, només cal que introduïu aquest codi al teclat numèric. Una llum verda t’assenyalarà la consigna o les consignes on es troba el teu encàrrec. Ja podràs recollir la teva comanda!